Webshop we love: DraadZaken

In deze webshop vind je trendy geometrische vormen voor in je interieur. 


 

DraadZaken is een jong Nederlands merk gewijd aan geometrisch design. Het merk is in 2014 opgericht door grafisch ontwerper Sonja Lynch en haar echtgenoot Olly Lynch. Sindsdien creëren ze tijdloze producten door gebruik te maken van een geometrisch lijnenspel. Wat begon als een simpel idee is inmiddels uitgegroeid tot een functioneel designlabel met een voorliefde voor strakke geometrische lijnen en vormen.

In de webshop vind je plantenhangers, slingers en muurstickers, allemaal gekenmerkt door geometrische patronen. Ook zijn er de Himmelis te koop, vernoemd naar het Finse woord himmeli (let. hemel). Oorspronkelijk werden deze in Finland gemaakt van stro en touw. Ze werden aan het begin van de wintertijd tot aan midden zomer, boven de eettafel gehangen om ervoor te zorgen dat de komende oogst overvloedig zou zijn. De Himmelis van DraadZaken mogen echter heel het jaar door gezien worden!

Je kunt zelf ook met de Himmelis aan de slag, er zijn DIY pakketjes te koop, vanaf €11.
Ze zijn eenvoudig uit te breiden door verschillende vormen aan elkaar te knopen.

Verzending naar België kost €13 (onder 2 kg) en €19,50 (2 – 5 kg), in Nederland standaard €5,75. Vanaf €75 is de verzending gratis.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING