Webshop we love: Emob

De online meubelspecialist.


 

Emob is de online meubelwinkel waar je alles vindt om van je huis een thuis te maken! In deze online interieurshop vind je een ruim assortiment aan baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, livings en eetkamers, bureaus, verlichting, maar ook tuinmeubelen, barbecues en speelgoed.

Van betaalbaar tot design
Het ruime aanbod aan meubels en woonaccessoires dat je bij Emob vindt, komt van bekende en minder bekende merken als LaForma, Spinder Design, Tema Home, Snurk Beddengoed, Childhome, The Bastard,… Door deze ruime keuze is het wellicht goed zoeken, maar er is naar ieders budget en in elke stijl wel iets te vinden waardoor het past in jouw interieur. Onze favorieten: de roze Bobly Chair en de houten spijlenstoelen van Laforma!

Childhome: for cool kids only!
Bij Emob vind je talloze hippe kinder(kamer)merken. Zoals het Belgische Childhome, een merk dat de baby- en kinderkamer een stijlvolle, hippe toets zal geven. Wat dacht je van het Bedframe huis, de multifunctionele design kinderstoel Ironwood of het Tipi peuterbed? Naast de collectie van Childhome vind je nog meer mooie merken om van de kamer van je kleine spruit een gezellige, cosy plek te maken.

Elk groot succes begint bij een klein idee. Hoewel Emob ooit begon als een webshop voor baby- en kinderkamers, is het bedrijf uit Waregem ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop. De meeste producten zijn standaard op voorraad wat maakt dat Emob jouw favoriete meubelstuk al binnen enkele dagen (in Europa) kan leveren. Neem een kijkje en sta versteld van het aanbod!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING