Webshop we love: En Las Nubes

Met een product uit deze webshop ben je direct ‘in de wolken’!


 

En Las Nubes is het label van Pamela Gutierrez Dosal. Naast haar liefde voor interieur, styling en fotografie heeft Pamela sinds juli 2013 een nieuwe grote liefde erbij gekregen: zoontje Senna Quinten. Hier is de Spaanse Pamela, helemaal mee 'in de wolken', vandaar de naam: En Las Nubes.

De zoektocht naar mooie kleding en accessoires voor haar zoontje was niet altijd even makkelijk. Pamela heeft een duidelijke voorkeur voor basic kleuren en simpele, stoere prints. Een combinatie die je nu in haar eigen webshop En Las Nubes kunt terugvinden.  

Naast de unieke, handgemaakte kinderkleding (maat 50-140) vind je in deze webshop ook leuke (kinder)interieuritems, speelgoed en heel veel stationery goods van toffe merken als Oh So Pretty party!, Lucky No. 7, Mockies, Eef Lillemor en Brenstijl. Allemaal in de basic kleuren zwart, wit en/of grijs, met af en toe een tikkeltje kleur voor een accent.

Oh, en vergeet niet om Pamela te volgen op Instagram, haar feed is prachtig en een inspiratiebron voor iedereen die... in de wolken wil zijn!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + KIDS