Webshop we love: Lampen24.be

Sfeervolle verlichting voor thuis.


 

Koude, donkere winteravonden staan weer voor de deur. Tijd om je interieur van de nodige sfeer en verlichting te voorzien. In onze #webshopwelove Lampen24.be kan je hiervoor terecht, je vindt in deze verlichtingswebshop een zeer groot assortiment aan mooie (design) lampen, voor zowel binnen als buiten. Enige minpuntje: kiezen uit al dat moois zal een uitdaging zijn!

Om het kiezen van sfeervolle verlichting je iets gemakkelijker te maken, gingen wij alvast voor je aan de slag. Hieronder vind je dan ook enkele verlichtingsideeën ter inspiratie uit de verlichtingswebshop Lampen24.be. Daarnaast geven we je ook enkele tips waarmee je rekening moet houden bij het uitkiezen van een lamp.

Flos design pendellamp: De pendellampen uit de Aim serie van Flos kan je op een speelse manier aan het plafond ophangen. Het design getuigt van minimalisme en is daarnaast een echte blikvanger in je interieur! Wanneer je meerdere pendellampen bij elkaar ophangt, ontstaat er een levendig spel aan je plafond.

Artemide design wand-/plafondlamp Teti: Dit design van ontwerper Vico Magistretti stamt uit 1970, maar is nog altijd zeer populair. Hoe tijdloos kan een ontwerp zijn! De Teti lamp kan zowel aan de muur als het plafond worden opgehangen.

Flos IC lampenserie: Ontwerper Michael Anastassiades heeft zich voor de IC lampenserie van Flos laten inspireren door een jongleur uit het circus die balletjes over zijn arm liet rollen, tot zijn vingertoppen en weer terug. Resultaat: een lampenserie bestaande uit plafond, wand en staande lampen met een grote glazen bol die volledig in balans op een stang hangt.

Flos Copycat tafellamp: de ontwerper van de IC serie heeft ook de Copycat tafellamp ontworpen. Vandaar misschien de naam Copycat? Deze tafellamp bestaat uit een grote glazen bol waaraan een kleine aangrenzende bol vastzit dat gemaakt is van 24-karaats verguld metaal. Chic!

Northern Birdy vloerlamp: Deze retro vloerlamp van Northern heeft zowel zwarte als messing details en een heel eigen retro look. Dankzij de 2 scharnieren kan je de lichtstand aanpassen waardoor je er een leeslamp of  hoeklamp van maakt. Persoonlijk ben ik gewoon fan van de naam ‘birdy’ ;-)

Het uitkiezen van verlichting is niet eenvoudig. Zo kan een lamp je interieur maken of breken, niet alleen door de vormgeving en plaats van de lamp, maar zeker ook door de sterkte van de verlichting. Kies daarom voor dimbare verlichting! En dan nog het liefst in LED techniek. LED lampen zijn weliswaar iets duurder in aanschaf, maar wel veel praktischer aangezien je zelf de sterkte kan aanpassen. Bij Lampen24.be vind je veel keuze als het gaat om deze moderne en slimme verlichtingstechniek!

Bekijk een lamp dus niet enkel als lichtbron, maar ook als stylingobject: een mooie lamp kan een prachtige blikvanger zijn in je interieur. Maak daarnaast afwisselend gebruik van hang-, vloer- en wandverlichting, zeker in je living.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING