Webshop we love: Le Chat Noir

A happy paper world.


 

Dit keer is onze #webshopwelove de nieuwe stationery webshop van onze 'eigen' Noémie! Onder de naam Le Chat Noir Design maakt Noémie prachtige huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, logo's. Haar liefde voor papier komt voort uit al haar grafisch werk, en dat maakt dat ze nu haar eigen stationery webshop is gestart: Le Chat Noir!

Bij Le Chat Noir vind je mooie, unieke en kwalitatieve papierwaren. Van postkaarten, weekplanners, kalenders en agenda’s tot prachtige posters voor in je interieur! Kortom, it's a happy paper world!

Een digitale agenda is 1 ding... maar een mooie weekplanner die je bureau siert en waarmee je je ‘to do-lijstjes’ kan bijhouden en afvinken is toch veel leuker? In de stationery webshop van Le Chat Noir vind je tal van leuke en mooie spullen om van je bureau je favoriete plaats in huis te maken.

De webshop van Le Chat Noir is nog maar net gelanceerd en in volle groei, Noémie gaat hiervoor op zoek naar unieke en kwalitatieve producten en merken om haar webshop steeds te kunnen aanvullen. Momenteel vind je al leuke stationery merken als Rifle Paper Co. en Leo La Douce, uniek in België! Op zoek naar een bijzondere kaart, originele poster of praktische planner? Voortaan kun je bij Le Chat Noir terecht voor de mooiste papieren blijmakertjes!

Le Chat Noir, it's a happy paper world!

Pssst! Houd zeker onze Facebookpagina in de gaten, want binnenkort volgt er een leuke giveaway! En volg Noémie op Facebook en Instagram!

 

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + WEBSHOPS WE LOVE