Webshop we love: The Make Up Spot

Sinds kort zit deze fijne beautywebshop ook in België!


 

Beautylovers opgelet: there’s a new kid in town! En met kid bedoelen we de online shop The Make Up Spot, een webshop waar je alles vindt op vlak van beauty. Van dagcrèmes en reinigingsproducten tot haarverzorging, alles voor de manicure of pedicure en uiteraard: make-up!

Bij The Make Up Spot vind je veel bekende merken als l’Oréal, Essie, Bourjois, Schwarzkopf en Maybelline, maar ook de minder bekende of opkomende merken als The Balm, Zoeva, Love Ibiza en Invisibobble.

Daarnaast bieden ze een uitgebreid aanbod van ecovriendelijke en organische make-up. Zo vind je er de kwasten van EcoTools die gemaakt zijn van gerecycleerd bamboe. Tevens veel organische producten als de lippenbalsems en handcrèmes van Figs & Rouge.

Bestel je voor meer dan €60 dan worden je producten gratis thuis gestuurd, anders betaal je €5,95. Betalen doe je met Bancontact, creditcard of PayPal, easy as that!

Tof! Wij mogen namens The Make Up Spot een cadeaubox weggeven met enkele zomerse producten uit de webshop. Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief (rechtsbovenaan op onze homepage) en de 20e inschrijver krijgt de box thuis gestuurd!

DEEL DIT BERICHT