Webshop we love: Moms to the Max

Because moms want the max!


 

Moms to the Max is een webshop voor hippe en stijlvolle mama’s. Van schattige babykleertjes tot coole kinderkledij en ook nog fashion voor papa’s en mama’s, bij Moms to the Max vind je zoveel leuks dat kiezen bijna moeilijk wordt!

De bijzondere kindermerken bij Moms to the Max kennen elk een zeer eigen stijl. Zo vind je in de webshop de coole shirts van het nieuwe Belgische label Cos I Said So (waar we eerder over schreven) alsook beestachtig leuke kindermode van het Deense Popupshop en handgemaakte kleertjes van het Poolse label Pocopato.

Chantal is mama van 2 zoontjes en struint het internet af op zoek naar unieke, kleine kinderlabels die niet overal te verkrijgen zijn. In haar webshop Moms to the Max neemt ze je mee in dit avontuur. Haar smaak is zeer uiteenlopend, op deze manier is er voor ieder wat wils!

Kortom, Moms to the Max is een webshop bomvol unieke kinderkleding, neem er snel een kijkje! Verzendkosten vanaf €4,95 en gratis vanaf €100. En de persoonlijke service? Die krijg je er gratis bij!

Good to know: Moms tot he Max is één van de deelnemers van de Bounce-In pop up store in Turnhout, lees er hier meer over!

Namens Mom to the Max mochten wij een slaapzakje van Elektrik Kidz weggeven en dit keer is de gelukkige winnares... Melissa Verreth, proficiat! Stuur je ons een mailtje (hello@toldyouso.be) met je gegevens + maat van de pinguïn slaapzak? Merci iedereen voor deelname en een speciale dank gaat uit naar Moms to the Max voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan deze giveaway via Facebook, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werd vervolgens aselect een winnaar geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS + TRENDS & SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE