Webshop we love: Mooved

In deze webshop vind je eigenzinnig design voor woonkamer, keuken en kinderkamer.


 

De nieuwe Belgische webshop Mooved maakt van interieur een echte beleving. Merken als Normann Copenhagen, Design Letters en Hagedornhagen verraden een voorliefde voor de Scandinavische stijl, maar ook eigenzinnige merken als Umlaute en Pension für Produkte kom je tegen in deze toffe interieurwebshop. Tel hierbij de keuze voor natuurlijke materialen en een sober, maar stijlvol design op en je hebt Mooved in een notendop!

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere kandelaar, serviesgoed of aparte kinderkapstok, bij Mooved vind je een ruime selectie aan eigenzinnig design dat je niet zomaar ergens anders tegenkomt. De producten zijn zowel puur decoratief als gebruiksvoorwerpen, gemaakt uit zuivere materialen en vormgegeven in heldere en eenvoudige lijnen.

Oprichters Steven en Mieke zijn echte interieurliefhebbers en hopen met hun webshop een selectie te maken van producten die een meerwaarde hebben in elk hedendaags interieur. Mooved is afgeleid van het Engelse moved en refereert naar beweging, maar ook naar een gevoel dat veroorzaakt kan worden door een (t)huis. En een thuis creëren gaat zeker lukken met de mooie items in deze bijzondere webshop!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING