Webshop we love: Muziekkado

In deze vrolijke webshop vind je alles voor een feestje!


 

Greetje is mama van twee kindjes en heeft kort geleden de vrolijke webshop Muziekkado op poten gezet. In deze webshop vind je inspiratie voor hippe kinderfeestjes, stijlvolle decoraties,  de populaire Mason Jars en een bijzondere muziekdoos…

De naam Muziekkado is afkomstig van een oud spel dat Greetje opnieuw leven ingeblazen heeft. Een muzikaal cadeau waarmee je sfeer brengt op een feestje! Deze doorgeefbox op muziek speel je met een groep mensen (of kinderen) en kent verschillende opdrachten en een surprise. Geschikt voor elke leeftijd en aangepast aan iedere gelegenheid zoals een communiefeest, verjaardagfeest, babyborrel of trouwfeest. Bekijk hier de video.

Bij Muziekkado brengen ze verder heel veel nieuwe trends naar België zoals de Sweet Tables, de Mason Jars en de candy bars uit Amerika. Ook heeft Greetje andere producten zorgvuldig uitgekozen, elk met een uniek en origineel element. Zoals de Cubebot en de hippe feestdecoratie uit Parijs, de collectie van “My Little Day”.

Wanneer je binnenkort een feestje hebt of inspiratie wilt opdoen, neem dan zeker eens een kijkje in deze vrolijke webshop. Enjoy your party!

Tof! Wij mochten namens Muziekkado 2 mason jars weggeven via onze Facebookpagina. En de winnaar is.....(tromgeroffel)..... Kato Thys! Proficiat, stuur je even een mailtje naar hello@toldyouso.be met je adresgegevens?

We hebben de winnaar aselect getrokken via de Woobox app. Iedereen bedankt voor deelname and better luck next time! En Muziekkado, dank voor het mede mogelijk maken van deze winactie!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO! + KIDS