Webshop we love: Nordic Living

Met Nordic Living haal je de Scandinavische interieurstijl in huis.


 

HAY, One Must Dash, KH Living, House Doctor, Leitmotiv en Designletters… al deze (en meerdere) topmerken vind je terug in de collecties van Nordic Living, een Belgische woon-webwinkel met de typisch Scandinavische stijl waarin zuiverheid, functionaliteit en eenvoud centraal staan.

Black & White
Van de gekende mokken van Designletters, de humoristische posters en kaartjes van One Must Dash tot knoophaken en geverfde kapstokken van HK Living, je vindt bij Nordic Living veel in de kleurstelling zwart-wit dat zo kenmerkend is voor de Scandinavische woontrend.

Kids proof!
Ook voor een Scandinavische touch in de baby- of kinderkamer kun je terecht bij Nordic Living. Schattige kussentjes, muziekmobieltjes, plaids en opbergmanden; vooral van het Deense OYOY Design zijn wij fan!

Creatief koppel
Naast Nordic Living ontwerpen en creëren eigenaars Mascha en Hugo Beekmans ook meubels van gerecycleerde houtsoorten. Hun merk PURE Wood Design bevat stijlvolle en kwaliteitsvolle producten. Sobere en functionele ontwerpen vormen de basis, aangevuld met stoer staal in uiteenlopende kleuren en warme houttinten.

Offline vs. Online
Veel hout, metaal, zwart-wit, maar ook strakke kleurelementen en rechte vormen, voor wie de Scandinavische stijl graag in huis haalt, is bij Nordic Living aan het juiste adres! En dat kan online, maar ook offline, ze zijn namelijk als woonwinkel te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt. Let’s go shopping!

De winnaars van de House Doctor giveaway zijn bekend!* Proficiat Hanne De Beuckelaere, Aimée Bruyninckx en Stephanie Thielemans, jullie hebben alledrie het grijze vaasje gewonnen. De 3 roze vaasjes gaan naar: Heleen Vandeput, Femke Verswijvel en Katia Era. Sturen jullie allemaal je adresgegevens door naar hello@toldyouso.be? Wij danken iedereen voor zijn/haar deelname en uiteraard ook dank aan Nordic Living!

* Deelnemers konden aan deze giveaway deelnemen door hun kleurkeuze van vaasje als reactie achter te laten op het Facebook bericht. De winnaars zijn vervolgens via Woobox 'getrokken'. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Stay tuned op onze social media kanalen, binnenkort zijn er weer andere toffe giveaways!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING