Webshop we love: Petit Jule

Because small things matter...


 

Petit Jule is de online concept store voor baby’s en kinderen tot 10 jaar oud, voor jongens én meisjes. Een mooie, frisse kinderboetiek waar je een zeer uitgebreid gamma vindt van kinderkleding, speelgoed, accessoires en schoentjes. Met topmerken als Lennebelle Petite, Babe Tess, Pèpè, Búho, Ratatatam en Amy & Ivor.

Voor eigenaresse Marjolijn is Petit Jule een droom die uitkwam. Voor haar werk reisde ze regelmatig af naar het buitenland en zag allerlei mooie merken, maar vond ze niet terug in de winkels of in webshops. En dus richtte ze zelf een online kinderboetiek die wél aan deze wensen voldeed. We like!

Bij Petit Jule vind je labels die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Ook hecht Marjolijn veel waarde aan kwaliteit, zo worden de producten duurzaam en met respect voor het milieu geproduceerd. Ben je op zoek naar iets schattigs voor je mini-me of wil je een speciaal cadeautje voor je petekindje scoren, neem dan zeker eens een kijkje bij Petit Jule, een aanrader op het wereldwijde shoppingweb!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS