Webshop we love: Plantiful

Happiness is… buying plants!


 

Heb jij moeite om kamerplanten lang genoeg in leven te houden? Dan ben je bij Plantiful aan het juiste webadres! Deze webshop verkoopt mooie cactussen en vetplantjes die verrassend goed staan in vrijwel elke interieurstijl. En ze zijn ook nog eens heel eenvoudig in onderhoud. Een maximum aan genieten met een minimum aan werk, just the way we like it!

Ellen Boeckx en Mathias Vissers zijn de drijvende krachten achter Plantiful en zelf ook grote liefhebbers van de vetplantjestrend. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, alle plantjes komen rechtstreeks van Belgische kwekers en worden pas bij een bestelling uit de serre gehaald. Zo krijgen de klanten de meest ‘verse’ plantjes opgestuurd. De verzending gebeurt in speciale plantencups zodat de plantjes goed en heelhuids aankomen bij de mensen thuis.

Ook het zoeken naar een bijpassend potje hoeft niet meer, bij Plantiful koop je een plant-pot combinatie wat deze webshop in succulenten uniek maakt. En voor de klanten zeer gemakkelijk, er zijn potjes in verschillende kleuren en stijlen, zo is er voor elk interieur wel een passende combinatie.

Van de Crassula Summerset tot de Echeveria Fabiola en de Crassula Arborescens tot Aloe Longistyla. De keuze in vetplantjes en cactussen bij Plantiful is groot. Je vindt naast de Essentials collectie en de Design collectie ook verschillende combinatie pakketten en verrassingsboxen met vetplantjes van verschillende soorten en formaten. Leuk om een saai hoekje in huis op te fleuren!

Plantjes die weinig vragen en veel geven, wie kan daar nu geen fan van zijn? En deze gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen bij een webshop, easy does it! Het enige dat moeilijk gaat zijn is wellicht het kiezen tussen al die groene schoonheid…

Bij Plantiful shop je online vetplantjes en cactussen in potjes vanaf €12,95. Verzending is mogelijk naar België, Nederland en Luxemburg. Meer info of vragen? Contacteer Ellen en Mathias gerust via deze link.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE