Webshop we love: Rewind & Play!

2 bijzondere (web)shops met verrassende producten.


 

‘The products we sell have to be made with respect to the environment and the people who made them, and at the end being endurable for the person who buys it.’ Met dit uitgangspunt willen Stijn Gilles en Liesbeth Wouters hun 2 bijzondere (online) conceptstores Rewind en Play! zich onderscheiden van de massa…

Geen massa-productie dus, maar producten met een bijzonder verhaal en duurzaam en verantwoord geproduceerd. Bij Rewind en Play! vind je veel exclusieve merken en kleinschalige merken die hieraan voldoen en nog niet op elke straathoek te vinden zijn, we like!

De 2 conceptstores zijn op een steenworp van elkaar gelegen op het hippe Antwerpse Zuid, en gelukkig is daar ook de online variant zodat je vanuit je luie zetel hun bijzondere producten kunt gaan shoppen.

Bij Rewind vind je een breed assortiment aan meubilair, verlichting, literatuur, textiel, interieur- en mode-accessoires. Van de bijzondere tegeltjes van Storytiles en ecolederen handtassen van O My Bag tot de exclusieve mini-cosmos lampen van Spruitje en de papieren vaasjes van Pepe Heykoop: alle producten hebben een bijzonder verhaal en stralen hergebruik, verrassing en humor uit.

Dit geldt ook bij de kids store Play! waarover Liesbeth de scepter zwaait. Ze is continu op zoek naar hippe en tegelijkertijd verantwoorde merken die veelal exclusief verkrijgbaar zijn in haar (web)shop. Je vindt er de leukste kids design en speelgoed van merken als Telkiddo, The Little Hedonist (het schattige wiegje!) en Design Letters. Daarnaast heel veel toffe kindermodelabels als Mini Rodini, Salt Water Sandals, Carlijn Q en Amy & Ivor.

Kortom, Rewind en Play! zijn wat ons betreft 2 bijzondere conceptstores die zeker thuis horen in onze selectie van Webshops we loveHappy shopping!

Tof! Namens Play! mochten wij een geel kinderregenjasje verloten van SWAYS*. De winnaar is... Karen De Brouwere, proficiat! Neem je even contact op met Play! via kids@rewinddesign.be ? Iedereen dank voor zijn/haar deelname. En een speciale dank gaat uit naar Play! voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan de giveaway via Facebook en Instagram, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werd vervolgens aselect een winnaar geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE