Webshop we love: Sienna Goodies

Fashion, interior, happiness and more!


 

Er was eens…
Het begin van het succesvolle verhaal van Sienna Goodies gaat ondertussen terug naar 2005, het jaar waarin Su-Yin haar eerste winkel in Antwerpen opende, genaamd Sienna Boutique. In deze boetiek is ‘happiness’ het sleutelwoord en dat is volgens mij ook meteen het succes van alle Sienna stores die daarop volgden: Sienna & Lois en Sienna & Faye. Stuk voor stuk zijn het kleine paradijsjes voor vrouwen die houden van mooie, kwalitatieve en originele mode. Over elk detail in hun winkels is nagedacht zodat het volledige plaatje klopt.

Offline vs. Online
Vooral van de laatste winkel Sienna & Faye ben ik fan, die een overall shopping experience aanbiedt waardoor niet alleen je kleerkast maar ook je interieur Sienna proof gemaakt kan worden! Absoluut een aanrader voor wie binnenkort nog eens gaat winkelen in Antwerpen. En voor wie online eens wilt rondkijken, kan terecht op onze #webshopwelove van deze week: Siennagoodies, waar je een zorgvuldig uitgezochte selectie vindt van de 3 Sienna stores!

Fashion, style and more
Is de collectie van Sienna Boutique vooral romantisch en vrouwelijk te noemen, zo kun je bij Sienna & Lois terecht voor een Urban City Chic meets Vintage stijl en ben je bij Sienna & Faye aan het juiste adres voor een nonchalantere look én interior goodies.

Let’s go shopping!
In de webshop vind je kledij, schoenen, handtassen, accessoires en interior goodies van merken als grace & mila, Minimum, andy & lucy en Des Petits Hauts. Op dit laatstgenoemde label is mijn oog op gevallen, een superleuk Frans merk voor iedereen die houdt van een nonchalante maar toch elegante stijl met een flinke dosis Parisienne!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + A DAY OFF? + SHOPPING + ANTWERPEN + WEBSHOPS WE LOVE