Webshop we love: So Natural Beauty

Unieke natuurlijke cosmeticaproducten die werkelijk verschil maken!


 

Een enorm grote passie voor natuurlijke make-up producten en een aantal maanden denkwerk. Dat waren de key ingredients voor So Natural Beauty. Het Belgische initiatief met rijk gevuld assortiment vol efficiënte en natuurlijke verzorgingsproducten laat je kennismaken met de wereld van green beauty.

De webshop bestaat nog niet zo lang maar zeker een bezoekje of twee - let’s say meerdere- waard. Oprichtster Letizia deed veel inspiratie op tijdens een reis in de States. Ze kocht er natuurlijke beautyproducten die ze nog niet kende en was aangenaam verrast! Letizia was verbaasd dat deze merken nog niet bij ons te verkrijgen waren en zorgt er nu met So Natural Beauty voor dat dit verleden tijd is.

Met een goed buikgevoel wordt er een interessant aanbod gecreëerd met kleinschalige beautymerken uit de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa. De ingrediëntenlijst, een leuke verpakking en doeltreffendheid worden als grote aandachtspunten beschouwd om onder andere een goede kwaliteit en wat catchiness te garanderen. Bovendien test Letizia samen met haar zus alle producten uit. De twee vullen elkaar perfect aan wanneer het gaat om persoonlijke voorkeuren. Wanneer de ene zus een subtiele geur verkiest, gaat de andere voor een eerder bloemige en geconcentreerde variant. Het aanbod van So Natural Beauty omarmt daarmee the best of both worlds!

Nieuwe merken vullen het grote aanbod van So Natural Beauty aan. Letizia selecteert dan ook enkel producten die volledig aansluiten bij de filosofie van haar webshop. Zijn bepaalde merken of soort producten je nog wat vreemd? Letizia staat je zo snel mogelijk bij met advies. Ze hoopt met veel enthousiasme ons warm te maken voor de recentere stroming binnen de cosmeticawereld. De positieve feedback die ze al ontvangt, doet haar alvast glunderen. Ontdek zelf eens de vele interessante merken die je deze bijzondere beauty webshop rijk is. Trust us, So Natural Beauty zal je overtuigen om op zijn minst 1 green beauty product aan te kopen.  

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE