Webshop we love: Studio HØFT!

Bohemian, eclectic & monochrome.


 

Studio HØFT! is een Nederlands interieurlabel en webshop met unieke woonaccessoires, textiel, keukenartikelen, verlichting, meubeltjes en enkele fashion items. De collectie laat zich het best omschrijven als mix van bohemian, eclectic en monochrome invloeden. En daarnaast een Scandinavian touch, don’t you love it as well?

Persoonlijk ben ik fan van de Marokkaanse lantaarns en de cocosnoot windlichtjes. Of de talloze manden waarmee je alle rommeltjes en speelgoed in huis gemakkelijk kunt opbergen. Ook is de nieuwe reeks met tribal accessories een tip om sfeer in huis te brengen: zoals deze schelpenketting of de Yamal waaiers voor aan de muur.

De producten van Studio HØFT! bestaan uit ‘basis’ kleuren als zwart, wit, zilver, goud en houttinten. Verder zijn ze voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen extra (kleurrijke) toevoegingen waardoor ze rust en minimalisme uitstralen. Perfect voor in een monochroom interieur!

In de webshop van Studio HØFT! kun je naar hartenlust gaan shoppen, ook zijn de producten verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Heb jij een webshop en wens je Studio HØFT! te gaan verkopen, stuur dan een mailtje naar eigenaresse Sophie via deze link.  

Verzendkosten naar België en Nederland zijn €5,95. Klik hier voor meer informatie rond B2B wholesale en volg Studio HØFT! zeker ook op Instagram voor je dagelijkse dosis wooninspiratie!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE