Webshop we love: Supergoods

Eco en fair nog nooit zo hip!


 

Al eerder liet Waltrui je kennismaken met enkele natuurlijke beautylabels van Supergoods, de (web)winkel boordevol eco fashion, beauty en lifestyle. Alles wat je hier kan kopen is met respect voor mens en natuur geproduceerd, zonder daarbij in te leveren op stijl. Eco en fair is hip, dat hebben ze bij Supergoods allang begrepen.

De houten rekken van de Supergoods winkels in Mechelen en Gent zijn gevuld met verantwoorde kledij en accessoires voor zowel dames als heren, van merken als Kings of Indigo, Armed Angels en Thinking Mu. Daarnaast vind je zowel in de winkel als webshop een uitgebreide beautycollectie van o.a. Cîme en Und Gretel, duurzame zwemkleding en lingerie van het Deense Underprotection en sneakers van het Franse fair label Veja.

Ook voor eerlijke cadeautjes en een portie design ben je bij Supergoods aan het juiste adres. Van duurzaam speelgoed en geurkaarsen gemaakt van ecowax tot stijlvolle interieuraccessoires en de natuurlijke wasschillen van Seepje. Elk merk en elk product heeft steeds een goed verhaal en een goede herkomst, daarom shop je bij Supergoods met een supergoed gevoel!  

 

FAIR & FABULOUS GIVEAWAY

In samenwerking met Supergoods organiseert Told You So vanaf 16 april 2018 de Fair & Fabulous giveaway waarbij je kans maakt om 5 verschillende eco en fair producten te winnen. Mis het niet en stay tuned op onze social media kanalen!

SUPERGOODS : Instagram + Facebook   //   TOLD YOU SO : Instagram + Facebook

Wat kun je winnen?

  • Dag 1: Organisch parfum van Walden naar keuze.
  • Dag 2: Badpak van Underprotection, gemaakt van gerecycleerd polyester.
  • Dag 3: Zomerse playsuit van organisch katoen van Thinking Mu.
  • Dag 4: Swedish Stockings sokjes + zomerpanty van 20 denier, gemaakt van gerecycleerd nylon.
  • Dag 5: Damessneakers van het Franse slow fashion merk Veja.

Wat moet je doen?

Onze kanalen volgen op  social media en een reactie achterlaten onder het campagnebeeld op Instagram en/of Facebook welk product jij graag zou willen winnen en waarom, that's it! Eventueel mag je het bericht delen, maar hoeft niet. En je vriendinnen taggen: graag! Op maandag 23 april pikken wij aselect via Woobox de 5 winnaars van de 5 producten. Good luck!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE