Webshop we love: VIDA

Verrassend, Innovatief, Duurzaam en Apart.


 

VIDA staat voor Verrassend, Innovatief, Duurzaam en Apart. Daarnaast is ‘vida’ Spaans voor ‘leven’, en dat is precies dat dit unieke winkelconcept probeert te bereiken met haar producten, service en advies. Een ruimte voorzien van innovatieve en originele ontwerpen welke duurzaam zijn gemaakt en net een tikkeltje anders zijn. En daarnaast een vleugje leven toevoegen, daarom dit keer onze #webshopwelove: VIDA design!

VIDA X 3
In Roeselare (BE) vind je de prachtige woonwinkel van VIDA. Naast de winkel is er ook een pop-up gedeelte waar je steeds een andere woonsfeer kunt beleven. Daarnaast kun je 24/7 terecht in de VIDA webshop. Bij alle drie staan steeds de innovatieve labels centraal die niet alleen esthetisch bekoren en functioneel zijn, maar die ook gemaakt zijn met liefde voor mens, natuur en milieu.

Van Bolia en Cole & Son tot Zuiver
Het merkenaanbod is zeer divers en uiteenlopend te noemen, van Bolia en Cole & Son tot Storytiles en Zuiver. Bij VIDA kun je terecht voor alle kamers in huis – van de inkomhal tot werkplek en kinderkamer tot de badkamer – en van meubilair tot accessoires, in verschillende stijlen: Scandinavisch, bohemian chic tot stoer en ruw.

Brutalisme is popping up!
Het brutalisme is een architectuurstijl die de toon voerde van de jaren ‘50 tot de jaren ‘70, en is momenteel terug in opmars. Kenmerkend voor deze stijl zijn blokachtige, geometrische vormen en het gebruik van brute materialen als ruw beton en verweerd hout. Wanneer deze stijl je aanspreekt, moet je zeker eens langs gaan in het pop-up gedeelte van VIDA welke momenteel in teken staat van deze ruwe en ongepolijste woonstijl - of lees deze blogpost!

Viva la VIDA!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE