Webshop we love: YESIWOOD

Bij dit label draait alles om... hout.


 

Marion was altijd al bezig met interieur en is een groot liefhebber van een grafisch interieur. Het inspireerde haar tot het ontwerpen van posters voor in mijn eigen huis. Hieruit ontstond een poster met hout en de bijpassende tekst ‘Yes, I wood’. Deze slogan klonk als een pakkende naam en ze besloot hieraan een concept te koppelen voor posters en producten die allemaal iets met hout hebben of van hout zijn gemaakt.

De criteria voor elk product is dat het met hout te maken heeft en dat het in Marion’s eigen interieur past. Samen met het speciaal voor YESIWOOD ontworpen font en geometrische ontwerpen maken dat alle producten typisch YESIWOOD zijn.

In de Etsy shop van YESIWOOD vind je posters met grafische prints en toffe quotes erop. Daarnaast ook catchy postkaartjes die zeker ook geschikt én leuk zijn voor aan de muur. Ook tof: de houten diamantvormen en decoratieve hangers om je interieur mee op te leuken.

WOOD YOU LIKE TO WIN?
Op Instagram mogen we namens YESIWOOD een set van 4 kaarten naar keuze weggeven. Ga snel naar Instagram, regram de post, volg Told You So en YESIWOOD en wie weet ben jij volgende week our lucky girl!


 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING