Wedding freebies

Gratis printables voor een bijzonder trouwfeest!


 

Dat de prijs van een trouwfeest al snel kan oplopen weet iedereen, maar dankzij moderne uitvindingen als Pinterest worden we overspoeld met super leuke DIY’s die je gemakkelijk én voor weinig geld zelf kunt maken of kunt downloaden. Hieronder vind je onze selectie van gratis printables voor jullie mooie dag!


Op de blog Something Turquoise vonden we deze mooie tags! Ze zijn super leuk om aan de stoelen te hangen tijdens de ceremonie. Je kan er voor kiezen om enkel de eerste rij te reserveren voor de suite, of laat je helemaal gaan en maak voor iedereen een persoonlijke tag!


Willen jullie graag toffe en originele ‘Save the Dates’ maar is jullie budget beperkt? Dan zijn deze kaartjes van Smitten on Paper precies wat jullie zoeken. Het leuke is dat je het touwtje kan kiezen in een kleur die past bij de rest van de styling. Ook de Chalkboard Printables (hoofdfoto) komen van Smitten on Paper.

Het kiezen van je bruidsmeisjes is een van de zo vele leuke aspecten van een bruiloft. Omringd zijn door je besties tijdens het plannen van jullie bruiloft zal een grote steun zijn. Dus ze mogen zeker ook in de watten gelegd worden. Zoek mooie oorbelletjes en download deze leuke kaartjes van The Pretty Blog, ze zullen zeker verrast zijn!


Heeft jullie bruiloft een festival thema? Dan zijn deze mooie drinktickets van Evermine zeker en vast iets voor jullie!

Nog op zoek naar originele bedankjes voor de gasten? Met deze leuke printable van The Pretty Blog tover je elke glazen jar om in een fancy kadootje! Vul de jars met snoepjes of maak er een kaars van en jullie gasten zullen jullie feest nooit vergeten.


Wil je je bruidsmeisjes verrassen met een leuk kaartje? Kies je favoriete kleur en download deze prachtige kaartjes op de blog van Something Pretty!


Trouwen jullie in de zomer of op een zonnig eiland? Dan gaan jullie gasten ongetwijfeld een zonnebril nodig hebben. Leg deze supermooie kaartjes van The Pretty Blog op de stoelen van de gasten met een zonnebril zodat ze geen moment van de ceremonie missen.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO! + FREEBIES + DIY