Wedding glamping!

Stijlvol kamperen tijdens de huwelijksnacht voor jou en je gasten.


 

Heeft jouw bruiloft een festival thema of wil je graag dat je gasten op een originele manier kunnen overnachten? Kies er dan voor om nabij jullie feestlocatie een privécamping te voorzien!

1. Kies voor gezelligheid
Door je gasten op dezelfde plaats te laten overnachten, creëer je een relaxte, familiale sfeer. Zo wordt jullie trouwfeest echt een uitje, waarbij iedereen eerst 'incheckt' en zijn of haar tentje installeert om daarna zonder zorgen te gaan feestvieren tot in de vroege uurtjes!  

2. Super praktisch
Aangezien iedereen kan blijven slapen, hoeft niemand op te kijken tegen de rit naar huis. Iedereen kan zorgeloos de hele nacht meedansen! Voor een keer geen discussie mogelijk over wie BOB moet zijn. Wat met de morning after? Voorzie een lekkere brunch of barbecue voor je gasten. Laat bijvoorbeeld Make My BBQ je gasten nog eens goed verwennen.
Foto: Jürgen De Witte via Meet Marcel 

3. Tenten in alle maten en vormen!
Je kan ervoor kiezen om je gasten hun eigen tent te laten meebrengen, zo creëer je echt een festival-look & feel. Heb je liever dat alles een mooi en samenhangen geheel is kan je tenten huren. De tenten van Nordic Tipis hebben een echt nature-gevoel. Door hun kegelvorm zijn ze extra warm tijdens koude nachten. Vergeet niet te checken bij je locatie of het toegestaan is om tenten te plaatsen, zodat de weddingplanner niet voor verrassingen komt te staan.  

4. Wees creatief
Met zowel de plaatsing als het aankleden van de tenten kan je zo creatief zijn als je zelf wil. Je kan ervoor kiezen om de styling van de feestzaal helemaal door te trekken tot aan het tentendorp. Ga je voor boho chic of sprookjesachtig? Alles is mogelijk! En last but not least, verras je gasten door een klein cadeautje in hun tenten te leggen zoals en flesje water en aspirine voor de volgende ochtend of een lekker chocolaatje met persoonlijk briefje. Laat je helemaal gaan!
Foto: Jürgen De Witte via Meet Marcel 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met House of Weddings, Vlaanderens grootste online huwelijksplatform waar je terecht kunt om je te laten inspireren en informeren rond huwelijkstrends en tips & tricks. Jij en je verloofde vinden er alle betrouwbare huwelijksleveranciers, zodat jullie je huwelijksfeest op de meest persoonlijke manier kunnen vormgeven. Meer weten? Kijk op www.houseofweddings.com

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!