Weekend tip: Arck

Dit is de B&B voor wie houdt van design, architectuur en rust: Architectenkamers in Tielrode.


 

Deze zeer stijlvolle en unieke Bed & Breakfast is ontworpen door interieurarchitecte Nele Vercauteren en haar man, architect Bas Wauman. Samen creëerden ze een prachtig interieur voor hun B&B dat bestaat uit 3 kamers met elk hun eigen naam: kamer inzicht, kamer uitzicht en kamer doorzicht.

Het interieur is een inspirerende omgeving die gecreëerd werd door een mix van vintage items, hedendaags design met Scandinavische en Japanse invloeden en uiteraard ook Belgische ontwerpen. Zie je iets super leuks in het interieur dat je graag mee naar huis zou nemen? Neem dan zeker eens een kijkje in de shop die verbonden is met de B&B!

Nele ontvangt je graag met open armen in het gezellige dorpje Tielrode in het rivierenlandschap van het Waasland. Je kan er helemaal tot rust komen en genieten van de natuur maar je kan zeker ook een daguitstapje plannen naar Gent, Brussel of Antwerpen.

’s Morgens geniet je van een uitgebreid ontbijt met ambachtelijk brood, zelfgemaakte confituren, eieren van hun eigen kippen en verse koffie of thee. Het koppel maakte de bewuste keuze om enkel te werken met biologische ingrediënten uit de buurt.

Nadat je een frisse neus gehaald het in de natuur kan je ontspannen in de zitruimte waar je kan bladeren door talloze boeken over architectuur en design. Dorst van al dat wandelen? Geniet dan van een lekker en fris drankje uit hun ‘honesty bar’. Voor het diner verwijzen ze je graag door naar enkele leuke plekjes in de buurt.

Prijzen variëren van 100 tot 120 euro per nacht (inclusief ontbijt)

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO