Wijck.

Je favoriete stadsdeel aan de muur.


 

Voel jij je een New York City girl, ben je verliefd op Barcelona of een Parisienne by heart? Dan is een stadsprint van Wijck. een mooie toevoeging aan je gallery wall. Van SOHO tot El Born en Le Marais, maar ook ’t Eilandje in Antwerpen en Dansaert in Brussel. Bij Wijck. vind je unieke lijntekeningen in postervorm van ’s werelds bekendste wijken.

De oprichter van Wijck., Rutger en zijn ontwerpteam maken naast de wijkprints ook strakke minimalistische tekeningen van volledige steden en gebouwen zoals het Atomium in Brussel, de Eiffeltoren in Parijs en de Big Ben in Londen. Daarnaast is er de Wijck. World Map en zijn er ook prints met een opijsting van verschillende toffe buurtjes uit Amsterdam, Los Angeles,  Miami en Kopenhagen.

Wijck. heeft inmiddels meer dan 1000 minimal art prints van bekende steden, gebouwen en buurten. De prints komen in diverse formaten en zijn gedrukt op stevig, gerecycleerd papier met een FSC keurmerk. Je kan kiezen voor prints met of zonder kader, prijzen vanaf €9,90.

De prints zijn online verkrijgbaar in de Wijck. webshop maar ook bij Living Design en Juttu. Wanneer je in Amsterdam bent, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de winkel van Wijck. (Utrechtsestraat 25). Tot die tijd kan je overigens ook op Instagram terecht voor een dosis wooninspiratie – Wijck. style!

Foto: FIH Fotografie

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING