WOWN!

Een samenwerking tussen creatieve geesten en woonexperts.


 

Onlangs was team Told You So aanwezig op de lancering van WOWN! een nieuw woonmerk dat bedacht is door 3 creatieve woonbloggers uit Nederland:  Suzanne de Jong van &SUUS, Anki Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home. Samen hebben zij hun krachten gebundeld met woonexpert Kwantum, conceptontwikkelaar Lonneke van Bubblemint en tekstschrijver Marlous van Oh Marie. Resultaat: 3 fantastische wooncollecties die binnenkort verkrijgbaar zijn bij Kwantum!

Online inspireren Suzanne, Anki en Souraya dagelijks honderdduizenden volgers met hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle. Hun blogs en Instagram kanalen zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige merken die zij met veel passie en ambitie runnen. Voor WOWN! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen, herkenbare stijl. 

&SUUS – Suzanne de Jong
Suzanne werkt onder de naam &SUUS als interieurstylist. Haar leven, werk en interieur deelt ze op Instagram. En dat levert niet alleen picture perfect foto’s op maar ook rondrennende kinderen en etentjes met vrienden tot een kijkje achter de schermen bij haar job. In haar collectie voor WOWN! koos Suzanne voor veel stoere materialen als geperforeerd staal en grof geweven stoffen in combinatie met zachte pasteltinten.
www.ensuus.nl

Zilverblauw – Anki Wijnen
Wellicht ken je Anki wel van haar boeken ‘Shoot’ en ‘Snap’? Deze interieurblogger, fotografe en grafisch vormgeefster runt samen met haar man Casper het ontwerpbureau Zilverblauw. Beide zijn liefhebbers van kleur in het interieur en dat vind je dan ook terug in haar WOWN! collectie: veel frisse pasteltinten en grafische prints.
www.zilverblauw.nl

Bintihome - Souraya Hassan
Souraya’s half-Nederlandse, half-Egyptische roots komen onmiskenbaar terug in haar bohemian interieur. Aardse kleuren, natuurlijke materialen en tropische prints en planten maken van haar huis een duizend-en-een-nacht sprookje! Souraya’s roots en stijl hebben ertoe geleid dat best of both worlds gecombineerd zijn in haar WOWN! collectie: van Hollandse nuchterheid tot Oosterse mystiek.
www.bintihomeblog.com

Met WOWN! wordt de online en offline wereld bij elkaar gebracht en kun jij straks een stukje stijl van jouw favoriete woonblogger in huis halen! De collectie bestaat uit kleinmeubelen en woonaccessoires, prijzen variëren van €2,50 tot €295. Ook nog eens zeer betaalbaar, we like!

Vanaf 19 maart 2018 verkrijgbaar in meer dan 100 winkels van Kwantum in België en Nederland, en online via kwantum.be/wown.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING