Yoga By Julz

Sportkledij voor hippe yogi’s.


 

Een bekend scenario: je hebt de nodige guts gevonden en begint met een fitnessabonnement of een andere sport maar een active wear kledingkast ontbreekt. Dan draag je maar die t-shirts die je niet meer zo leuk vindt. Niet erg want in de fitness ken je toch niemand. Of dat denk je toch. Hoe dan ook, het kan anders. Zo is er voor echte yogafanaten het Belgische Yoga By Julz, een merk dat als geen ander weet hoe comfortabele en stijlvolle sportkledij er moet uitzien.

Het begon allemaal met Julie; met een grote voorliefde voor honden, yoga én kledij. De laatste twee vormden de inspiratiebron voor Yoga By Julz. “Ik vond het een uitdaging om yogakleding te vinden die er stijlvol uitziet, en toch ook comfortabel is. En plus, na de yogales moeten er boodschappen gedaan worden en cava’s gedronken worden op de markt en dan is het mooi meegenomen om er stijlvol uit te zien!” aldus oprichtster Julie.

Elk item uit de collectie straalt rust en stijl uit. Je moet je ook geen zorgen maken wanneer het gaat over de pasvorm. Voor elk lichaam is er een perfecte match!

Ben je niet zo sportief? No worries want een Yoga By Julz outfitje sluit perfect aan bij de dresscode “Avondje Netflix”. Het extra fijne is dat je in dat scenario geen andere kledij hoeft aan te trekken wanneer je lastminute nog naar de avondwinkel moet voor dat extra pakje chips. 

Helemaal weg van deze prachtige collectie? Volg Yoga By Julz via haar website, Facebook, Instagram of Pinterest.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF?